Om GUSO

GUSO Närmedias affärsidé är att ge lokalt verksamma företag en möjlighet att på ett effektivt och snyggt sätt annonsera till sina kunder, kommunens befolkning och de som rör sig i området. Det var utifrån denna affärsidé som GUSO grundades 2007 av Jacob Nordwall och Olof Lorentzon. 

GUSO bygger upp serier med reklamskyltar i Eurosize-format på de mest trafikerade vägarna i respektive kommun där vi finns idag. Allt för att vi ska kunna erbjuda effektiva och prisvärda serier där du som kund ska kunna nå ut med just ert budskap. 

Vår placeringsstrategi grundar sig i att vi vill göra annonseringen så effektgivande som möjligt för våra annonsörer. Med GUSOs skyltar får ni snabbt en hög frekvens på er kampanj. Vi jobbar självklart även med att finna både trafiksäkra och estetiskt passande skyltplaceringar för våra serier. Våra reklamskyltar har ofta centrumnära placeringar för att våra annonsörer ska kunna nå sina kunder så nära köptillfället som möjligt. Detta för att göra annonsering hos GUSO så effektiv och relevant som det bara går.

GUSO har idag ett 100-tal reklamytor i 10 kommuner i Stor-Stockholm.

Våra serier finns i Åkersberga, Sollentuna, Sundbyberg, Upplands Väsby, Huddinge, Botkyrka, Värmdö, Täby, Lidingö och Vallentuna samt planerade byggnationer i ett flertal nya kommuner.

Under fliken ”Var vi finns” hittar du mer information om respektive kommun. Under ”Nyheter” så publicerar vi löpande information om nyetableringar, kunder och annat som gäller utomhusreklam. 

Välkommen att kontakta oss!